manchester city drakt 62978

juventus drakt 81557

4 months ago.

Ifølge Bundesliga -klubben var det faktisk en video av fansen deres som spilte en stor rolle i Haalands beslutning om å signere med dem.I en by hvor den brasilianske fotballspilleren God Romario spilte ut karrierens skumring, var det hans landsmann Fernando Rech som var kirkenes messias for fotball i begynnelsen av A-ligaen.

Serie A -antrekket kan imidlertid vurdere tilbud til Lozano nå og skal angivelig kreve et gebyr på 43 millioner pund for å ta ham av hendene.

Men Patrik Schick headet snart Leipzig-nivået og Christopher Nkunku sendte dem inn til halvtid foran med en nydelig fin avslutning fra Konrad Laimers fine pasning.

Til dags dato har han fem mål og fem assists på navnet sitt i Premier League, og det er alle muligheter for at disse tallene kan blåse opp i en Big Six -klubb.

Marcelo Bielsa tok seg god tid da han lagde Raphinha inn på siden, men tålmodigheten hans var vel verdt ventetiden. liverpool drakt barn

Han kommer garantert til å bli enormt lettet over at Maguires skade ikke er verre, etter å ha sett lagets forsvar revet i stykker av City midt i uken og sluttet inn tre mål i første omgang på vei til 3-1-nederlaget. I fravær av Maguire ble Phil Jones hentet inn til partner Victor Lindelof i midtforsvaret.

Related Posts