liverpool bortedrakt 89053

courtois drakt 87242

.

Så hvilke gratis agenter kunne Liverpool se på for å tilby større seniordybde bak? Express Sport ser på fire mulige alternativer. cristiano ronaldo drakt

Offside, Stevenage. Elliott List forsøker et gjennomspill, men Matt Stevens går i offside.Sadio Mane er sesongens Premier League -spiller ifølge Sky Sports -publikummet.

De røde har hatt den beste defensive rekorden i begge disse årene, og har sluppet inn 55 mål på 76 kamper, men har allerede lekket 13 på bare fem kamper denne sesongen – og det har vært med Van Dijk.

De fleste lag har fortsatt ni seriekamper å spille, med fire lag som fortsatt spiller 10 kamper, mens FA-cupen er i kvartfinalen, så det er syv kamper igjen.

PFA har ennå ikke fått oversikt over hver klubbs økonomi som de ba om i forrige uke, og har gjort mottakelsen av slike dokumenter til en av betingelsene for å bringe spillerne tilbake til forhandlingsbordet. paris saint germain drakt

Leeds har også blitt utnevnt som diskusjoner med spillere om muligens å følge i samme fotspor som sine mesterskap i mesterskapet.

MickeyMez maglia juve 2022 RosellaHa

WendyStJu liverpool tröja barn ToddMende

Related Posts