køb barcelona trøje 61690

manchester city fodboldtrøje 83896

.

PSG og City blev udråbt som mulige destinationer, men det ser nu ud til, at den engelske side er frontløbere for at gennemføre en opsigtsvækkende transfer. hummel landsholdstrøje børn

Efter at have underskrevet Memphis Depay på en gratis transfer tidligere på sommeren, udtrykte klubpræsident Joan Laporte sin tillid til Messis fremtid.

Messi hang for nylig sammen med trioen og Marco Verratti, mens han var på ferie, et billede, der nu er af substans, da han forbereder sig på at tvinge gennem et skifte til den franske hovedstad.

Det blev sagt, at de ‘satte følere ud’ for at se, om nogen af ​​Premier Leagues elite ville tage Barcelona -stjernen, der scorede 35 mål på tværs af alle konkurrencer sidste sæson.

PSG har aldrig vundet konkurrencen, men kom tæt på i 2020, da de blev besejret af Bayern München i finalen.

Og en exit for Martin Braithwaite er i vente, på trods af at den danske international nyder en positiv Euro 2020 -kampagne. atletico madrid trøje

Veteranen indrømmede endda i et interview sidste år, at han havde forsøgt at lobbye Barcelona til at signere Neymar på trods af den bitterhed, han forårsagede.

CandiceWl chelsea tröjor AudreaHed

Jefferson maglia fiorentina 2022 KristinaM

Related Posts