frankrike drakt 2023 20014

3 months ago.

Odegaard kommer til Arsenal på lang sikt med et poeng å bevise og en mulighet til å bli fokuspunktet for artetas angrep. ac milan drakt

Italiensk journalist Paolo Bargiggia hevdet nylig at Locatelli planla å avvise enhver tilnærming fra gunners til fordel for et trekk til Juventus.

Arsenal jobber med mange avtaler og forventes å lukke signeringen av belgisk Lokonga i de kommende ukene. Arsenal er satt til å begynne neste sesong med en ny utseende midtbane med en rekke spillere som enten har forlatt eller ser ut til å forlate i de kommende ukene.

Arteta’s side hadde allerede utholdt en vanskelig start på den vennlige tidsplanen, som miste til Hibernian før du tegnet med Rangers. Roberto Mancini’s Italia satte opp en semifinal showdown med Spania etter å ha slått Belgia 2-1 på fredag ​​kveld.

Ikke signere Locatelli kommer som et slag mot Arteta, som er desperat for å overhale sin side etter en skuffende kampanje. island drakt

Det som kan stoppe ham fra å flytte, kan imidlertid være en frykt for å bli merket som en forræder – akkurat som Robin van Persie og Alexis Sanchez.

SadieChap liverpool trøje udebane ZFGAltonf

AmadoCand frankrike VM Drakt NoraSigmo

Related Posts