838 juventus matchtröja Darrel

.

Under tiden har Miliks agent David Pantek varit i England för samtal med Spurs när han vill hitta sin klient en ny utmaning.

Om fransmannen skulle komma till Arsenal före deadline-dagen skulle det också hjälpa till att få fram det bästa i sina internationella lagkamrater, designa egna fotbollströjor Alexandre Lacazette och Nicolas Pepe – som gjorde Arsenals andra mål mot Sheffield United.

Det fanns en saknad länk mellan Arsenals mittfält och deras knepiga anfallare och det är tydligt att se varför Arteta har bett sina överordnade om en ny mittfältare.

Med tanke på den ökande medvetenheten om effekterna av hjärnskakning var beslutet från Uniteds medicinska personal att inte ta några risker med försvararen Eric Bailly när han fångades i huvudet av Henderson knä när målvakten slog klart var välkommen.

Båda sidor är nu i FA Cup tredje omgång nästa lördag, Stoke hemma mot Leicester, medan Bournemouth åker till Oldham. frankrike tröja

Den pågående Bursik gjorde tillräckligt för att distrahera honom, fotbollströjor med eget namn och även om Cherries toppscorer utförde ett snyggt högerfotschip över honom på språng, gav han bollen för mycket flygning och den klippte ribban innan han gick över.

Related Posts