826 Chelsea Tröja Charle

.

James, som bara fyllde 19 i september, har imponerat för United i Women’s Super League, billiga fotbollströjor online då Neville ännu en gång valde en ungdomlig grupp spelare.

Riise medger att samtal om att leda Team GB vid OS kommer att fortsätta efter denna månads träningsläger och spel mot Nordirland.

Riise, som inledningsvis gick med i England-uppställningen efter att ha ansökt om den lediga assisterande tränarrollen, leder sidan tills Sarina Wiegman, nuvarande chef i Nederländerna kommer in för att ta jobbet på heltid i september.

En spelare som njuter av att vara tillbaka i Englands läger är Nikita Parris, som ursprungligen lämnades utanför truppen på grund av ett Covid -utbrott i hennes klubb Lyon men senare ingick efter att hon testat negativt.

De som har den lämpligaste erfarenheten kommer att intervjuas av FA: s chef för kvinnors fotboll, friherrinnan Sue Campbell, som kommer att rådgöra med Neville innan ett slutligt beslut fattas. real madrid tröja

Men trots att Liverpool är de springande ledarna denna kampanj är den nuvarande favoriten för priset en Manchester City -spelare, Kevin de Bruyne. Den belgiska spelmakaren har gjort 11 mål och är en assist borta från att jämföra Premier League -rekordet för en enda säsong som Thierry Henry satte. Stadschefen Pep Guardiola beskrev honom som den bästa i världen efter hans lags 4-0-seger över mästarna för tre veckor sedan.

Related Posts