525 frankrig landsholdstrøje Anitra

.

Den 19-årige ses som en langsigtet efterfølger til Uniteds nuværende back-up brede muligheder Jesse Lingard og Juan Mata.Arsenal har fået et betydeligt overførselsslag, efter at Bernardo Silva efter sigende afviste chancen for køb fodboldtrøjer at flytte til Emirates, selvom han er ivrig efter at sikre regelmæssig førsteholdsfodbold væk fra Etihad inden transfervinduets afslutning. Gunners har været ivrige efter at hente en angribende midtbanespiller i sommer, efter at Martin Odegaard vendte tilbage til Real Madrid.

De bekræftede også en aftale om at underskrive Edinson Cavani senere på aftenen, hvor veteranangriberen signerede gratis efter at have forladt Paris Saint-Germain.

Dion McGhee blev forbundet med en række klubber i ind- og udland efter at have forladt Manchester United i løbet af sommeren.

Juve blev også skuffende dumpet ud af Champions League-ottendedelsfinalen af ​​Porto, køb fodboldtrøjer online der vandt på udebane efter en 4-4 samlet uafgjort.

Varane er nu klar til at tænke ordentligt over sin fremtid efter Frankrigs eliminering fra Euro 2020 på straffe fra Schweiz i sidste uge. brasilien landsholdstrøje

Related Posts