500 barcelona kläder Winsto

.

Evening Standard hävdar att efter att en avgift överenskommits på onsdagskvällen förväntas Soares i London få sin läkare.

Han tvingades missa båda matcherna efter att ha fått en ansiktsskada från att ha träffats av en boll under träningen, eget tryck på fotbollströjor vilket orsakade svår svullnad runt näsan och vänster öga.

Det verkar nu som om vi efter 18 månader på Emirates äntligen ser Ceballos som tippades i tonåren som Spaniens ljusaste och mest begåvade mittfältmaestro.

Arsenals chefer är också oroade över hur den pågående hälsokrisen ekonomiskt kommer att påverka klubben, vilket skulle kunna leda till att Mikel Artetas överföringsbudget minskas.

Som ett resultat tackade Arsenal nej till chansen att signera den argentinska duon, som så småningom skulle hamna i Premier League med West Ham innan han fick flyttar till större klubbar.

Hans nya avtal kom muntligt överens förra månaden och Arsenal är nu på väg att officiellt bekräfta att han har förlängt sin vistelse. Arsenal Tröja

El Larguero, ett radioprogram på Cadena SER-nätverket, har dock släppt ett dokument som tydligen bevisar att I3 Ventures låg bakom de inofficiella kontona som sprider information i ett försök att bilda en negativ bild av nuvarande och tidigare spelare, ex-tränare och före detta presidenter. Samtidigt delades annan information genom kontona för att kasta ett positivt ljus på Bartomeu och klubbens direktorat.

Related Posts