431 Liverpool Drakt SantoM

.

Men Fonsecas menn ble slått 5-0 i andre omgang til alle, men avsluttet håpet om å komme til finalen.

I forkant av kick off -fansen arrangerte fansen en flyprotest mot Glazer -familien midt i en rasende tilbakeslag til den kontroversielle europeiske superligaen.

Den nåværende Sky Sports -eksperten mener imidlertid også at Terry var like teknisk oppnådd som den beste i løpet av sine spilledager.

Til sammenligning har Manchester City, fjorårets andreplass, allerede mistet poeng, og forsvaret deres ble demontert av Jamie Vardy i en 5-2 revers til Leicester City på Etihad Stadium.

Carragher var i portalen for kontroversen mellom Tottenham og Newcastle, og han tok sjansen til å lansere et eksplosivt rant på vegne av alle supporterne som så på hjemmebane.

Avtalen sier at pengene vil bli tilbakebetalt hvis Gunners forsegler kvalifisering til neste sesongs Champions League og en topp-fire-finish ville garantere en bonus på 100 000 pund for alle spillerne. Arsenal Drakt

Den tyske midtbanespilleren prøvde å plassere den til Teemu Pukki som så ut til å score før Alisson hoppet ned til høyre for å øse ballen.Jamie Carragher forsøkte morsomt å oversette intervjuet etter kampen til Robert Lewandowski da den tidligere Liverpool-forsvareren hevdet at polakken tok graver på Jurgen Klopp og Romelu Lukaku.

Related Posts