324 Manchester City Tröja Sergio

.

Men Alessandra sparkade värdarna framför med en fin vänsterfotstrejk i den 34: e minuten.

En klubb måste lämna ut finansiell information som matchar den som lämnas till UEFA för att uppnå en Premier League -licens.

Och det är därför City kommer att släppa lös de dyraste advokater som pengar kan köpa, i en bitter, brutal och målmedveten juridisk kampanj för att få sitt förbud upphävt vid skiljedomstolen.

Skulle CAS upprätthålla Citys förbud kommer den femteplacerade Premier League-sidan att kvalificera sig för Europas elitklubbtävling.

City straffades i februari efter att de visade sig ha begått ‘allvarliga brott’ mot UEFA: s klubblicenser och regler för finansiella rättvisa.

Och enligt The Mirror är Doha-baserade Al-Duhail, som toppar Qatar Stars League, desperata efter att signera Silva och har sagt till spelarens representanter att de är villiga att blåsa alla rivaler för hans signatur ur vattnet i termer av ett finanspaket. Bayern München Tröja

Carragher tror att det främsta området för förbättringar i City är deras försvar, där brist på kvalitetsdjup visade sig vara dyrt efter Vincent Kompanys avgång och skador på Aymeric Laporte.

Related Posts